torsdag 28 juni 2012

Balancing Face Fluid


Stem Organics Balancing Face Fluid har jag använt tillräckligt länge nu för att kunna ge ett utlåtande och hör och häpna, den har faktiskt förbättrat min hud synbart och kännbart.

Ingredients: Organic Aloe, Organic Jojoba Oil, Vegetable Emulsifying Wax, Vegetable Glycerin, Beta Glucan, Niacinamide (Vit B3), Willow Bark, Cetyl Alcohol, D-alpha Tocopherol (Vit E), Goldenseal Extract, Panthenol (Vit B5), Bearberry Extract, Organic Echinacea Extract, Kakadu Plum Extract, Pomegranate Extract, Little Flannel Flower Bush Flower Essence, Carbomer, Grapefruit Seed Extract, Hydroxy Methylglycinate (amino acid based preservative), Olive Leaf Extract, Tea Tree Essential Oil, Rose Essential Oil, Potassium Sorbate, Lactic Acid.

Den här krämen är väldigt len i konsistensen, har en ganska svag men behaglig doft och är underbart skön att applicera på huden. Jag kan utan att överdriva säga att den här krämen faktiskt har förbättrat min hud både synbart och kännbart. Områden som varit röda och irriterade har lugnat ner sig efter att jag började använda den här krämen. Dessutom har jag fått en mycket jämnare hud, knottror och pormaskar har minskat både så att jag kan se det men också så att jag känna det. Den återfuktar också huden förvånansvärt bra för att vara en kräm anpassad för fet/bland hy.
Om jag skulle vara riktigt petig skulle jag kunna klaga på det lite höga priset men jag är ändå beredd att betala för en bra ansiktskräm och istället spara in på annat. En helt fantastisk ansiktskräm som verkligen håller vad den lovar.

+ Återfuktar bra, har förbättrat min hud både synbart och kännbart.
Inget.

Finns att köpas på softskin för 370 kr, ca. 40 €, innehåll 50 ml.

Betyget blir 5/5 möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar