fredag 29 juni 2012

Weleda Wildrose Deodorant


Weleda Wildrose Deodorant:

INCI: Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)*, Rosa Moschata Leaf Extract, Rosa Damascena Extract, Glycerin, Ammonium Glycyrrhizate* Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*. *from natural essential oils

Efter att ha läst många bra omdömen om denna deo slog jag till och köpte den. I början tror jag faktiskt att jag var lite förblindad av de positiva omdömen jag läst och då märkte jag inte riktigt hur dålig den faktiskt var.
Den klarar av att hålla svettlukt borta i ungefär två timmar efter påsprutning men efter det kommer svettlukten smygande och när den blandas med deons doft blir det en lukt som inte är det minsta behaglig. Deons doft gör att svettlukten blir värre än vanligt. Den är alltså helt värdelös på att hålla svettlukt borta.
Jag har också märkt att jag har fått små röda prickar i armhålorna av den här deon ibland, något som inte känns särskilt trevligt.

Annars så gillar jag att den kommer i en sprayflaska och att den är lätt att applicera och torkar hyfsat snabbt. Doften som den har i flaskan är det inget större fel på heller, även om jag personligen inte är så förtjust i rosdoften.

+ Bra med sprayflaska, torkar hyfsat snabbt.
Förhindrar inte svettlukt, deons doft i kombination med svettlukt är ingen trevlig upplevelse alls.

Jag köpte min deo på bionaturel för 10,15 €, innehåll 100 ml.

Betyget blir 1,5/5 möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar