fredag 29 juni 2012

Bok om IFD kost


På tal om att äta antiinflammatoriskt så var jag och lånade den här boken på biblioteket i går, så nu ser jag framemot att fördjupa mig lite i IFD kost.
Kommer givetvis att skriva om vad jag tyckte om den sen när jag läst den och testat lite recept, men av det jag läst i den hittills så verkar den vara väldigt bra.

4 kommentarer:

 1. jag gillar Sanna Ehdins böcker, hur hon förenar den holistiska synen av hur kropp och själ hänger ihop! :] Jag tyckr också att fakta om IFD-kost är intressant!
  Vart i Sverige finns du Elisabeth?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också det jag läst av Sanna Ehdin hittills och är sugen på att läsa fler av hennes böcker efter det här.
   Jag bor faktiskt inte i Sverige utan i västra Finland, är finlandssvensk. :)

   Radera
 2. Jag äger hennes bok "Höj din energi !: nyckeln till ett starkt, friskt och lyckligt liv". Den tar bland annat upp inflammationsdämpande livsmedel och powerfood, samt vikten av ens egna tankar för att få mer energi. Mycket intressant bok! :] Sedan har jag bläddrat i "Finn din egen styrka", som främst fokuserar på hur ens tankar skapar/bromsar välmående. Också mycket intressant läsning! Även "Sannas smoothies : för den självläkande människan" har jag bläddrat i - massa smarriga smoothierecept som ger kökslust! Sedan gillar jag Sanna Ehdins bok "Kokkonst för den självläkande människan", dock en gammal bok som jag tror man nästan enbart finner på bibliotek numera. Den tar upp fakta om hur man med den mat man äter kan stärka sitt immunförsvar, kropp och psyke - kost som förebyggande medicin helt enkelt! Jag kan även rekommendera läkaren Helena Nybloms böcker om du inte redan känner till henne! :] Jaha, där ser man! Min mamma är faktiskt från Finland. Haha! ;]:]

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att få höra lite mer om hur hennes andra böcker är! :)
   Blir mest nyfiken på "Finn din egen styrka" så den skall jag leta efter på biblioteket nästa gång jag är där.

   Radera