fredag 29 juni 2012

Förra årets solprodukter


När jag ändå är inne på det här med naturliga solskydd tänkte jag skriva några rader om de solprodukter jag använde i fjol. Två av produkterna på bilden har jag recenserat tidigare så dem tänkte jag inte skriva desto mera om här.

Lavera Family Sun-Spray SPF 15 - Den här solkrämen sprejar man på huden före man smörjer in den, konsistensen är bra och den är lätt att fördela över huden. Även om krämen lämnar huden lite ljusare än utan solkräm så tycker jag att det försvinner efter en stund och man blir inte alls lika vit av denna som man t.ex. blir av Santes solkräm som också finns på bild.
Har inte använt den så väldigt många gånger men de gånger jag använt den tycker jag att den skyddat huden bra från solen. Finns på bionaturel för 8,95 €.

Sante Läppstift SPF 15 - Det här har jag skrivit om tidigare här.

Lavera Brun Utan Sol - Har jag recenserat här.

Sante Solkräm SPF 20 - Den här solkrämen är speciellt anpassad för ansiktet, men tyvärr blir huden ganska vit efter insmörjning med denna så jag har dragit mig inför att använda den, speciellt i ansiktet. Helt okej i konsistensen om än lite torr. Har använt den så sällan att jag har svårt att uttala mig om hur bra den skyddar mot solens strålar. Finns på bionaturel för 7,95 €.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar