fredag 29 juni 2012

Lavera Self Tanning Lotion


Lavera Sun Sensitiv Self-Tanning Lotion:

INCI: Aqua, Glycine Soja Oil*, Dihydroxyacetone, Alcohol*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Erythrulose, Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Oil*, Aloe Barbadensis Gel*, Caprylic /Capric Triglyceride, Macadamia Ternifolia Oil*, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Rosa Damascena Distillate*, Camellia Oleifera Extract*, Lavandula Angustifolia Water*, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**, Citral**, Coumarin**, Benzyl Benzoate**, Eugenol**
*ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils


Det här är en riktigt bra brun-utan-sol som framförallt är väldigt lätt att använda. Med det menar jag att resultatet man får blir väldigt jämnt, inga mörkbruna fläckar eller fula ränder. Dessutom ser det ut som om huden är naturligt brun. Konsistensen är ganska tjock och krämig men den är ändå lätt att fördela på huden. Doften är helt okej även om den är ganska stark.
Det enda lilla jag har att klaga på är att jag behöver ta ganska mycket kräm för att få tillräckligt med färg, vilket gör att den inte är så dryg. Men i och för sig är det bra så att man inte får för mycket färg för snabbt.

+ Resultatet blir jämnt och naturligt.
Jag tycker det krävs ganska mycket kräm för att få tillräckligt med färg.

Finns att köpas på bionaturel för 9,95 €, på renskönhet för 179 kr och på hyvinvoinnin för 17,90 € (150 ml).

Betyget blir 4,5/5 möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar