OM BLOGGEN

På min blogg Natural Beautytalk skriver jag som namnet säger om naturlig och ekologisk hudvård, hårvård och smink. Några inlägg om kost smyger sig även in ibland eftersom det också är något som intresserar mig väldigt mycket och som i hög grad berör vår hud. Kan påpeka att jag inte är någon expert på varken naturlig hudvård eller kost utan jag är bara väldigt intresserad av båda delarna.

Jag började byta ut mina produkter i badrummet till naturliga då året var 2009 och började i samma veva blogga på beautytalk.blogg.se, min gamla blogg. I juli 2012 bytte jag blogg till den jag har nu, vid flytten tog jag med mig alla recensioner jag skrivit på den gamla bloggen och de flesta andra inlägg. Av de 192 inlägg som är publicerade i juni 2012 på den här bloggen kan alltså en del av dem vara skrivna så tidigt som 2009 och vidare framåt till 2012.

Om du har frågor eller liknande får du mer än gärna höra av dig till mig på beautytalk.blogg@hotmail.com eller skicka iväg en kommentar.

Hoppas du finner något läsvärt på min blogg!


1 kommentar:

  1. Hej Elisabeth
    Jag heter Christian och driver Naturesbeauty.se, jag undrar om du skulle vara intresserad av att recensera någon produkt. Jag kom nog inte fram på fin andra mail så jag testar här. Du når mig på Larssonskontor@gmail.com
    Tack

    SvaraRadera