måndag 23 mars 2015

Logona Free Body Lotion


Logona Free Body Lotion:

INCI: Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Alcohol denat., Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Arctium Lappa Seed Oil*, Cera Alba (Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit*, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Lactic Acid, Tocopherol.

I denna något tråkiga förpackning gömmer sig ett riktigt guldkorn för känslig hud. Huden på mina händer är väldigt känslig och därför klarar den inte av handkrämer med parfym i det långa loppet, eftersom jag då får eksem. Det här är egentligen en body lotion från Logona men jag använder den som handkräm. Förutom att vara parfymfri har den även ett neutralt pH som skyddar syramanteln på huden.

Lotionen har en ganska lös och lätt konsistens och därför var jag tveksam till om den skulle kunna återfukta ordentligt, men det gör den absolut. Den glider dessutom väldigt lätt på huden och man behöver endast en liten klutt för att täcka hela händerna. Överlag så känns den väldigt skön på huden, nästan lite silkesaktig. Den återfuktar som sagt riktigt bra och håller händerna mjuka och smidiga. Jag har heller aldrig upplevt att den skulle irritera min hud utan istället känns den endast lugnande.

+ Återfuktar bra och irriterar inte. Dryg.
Inget. 

Finns att köpas på bionaturel för 11,95 €, innehåller 200 ml.   

Betyget blir 5/5 möjliga.  

2 kommentarer:

  1. Åh, vad trevligt! :) Precis vad jag skulle behöva nu för mina händer, men testar den gärna på kroppen med.
    Måste jag testa!

    SvaraRadera
  2. Förresten, har du testat ansiktskrämen i samma serie? Vore kul att höra hur din hy reagerade om du har gjort det eftersom min hy inte gillade den.

    SvaraRadera