fredag 29 juni 2012

Evening Primrose Schampo


John Masters Organics Evening Primrose Schampo för torrt hår:

Ingredienslistan var så massiv denna gång att jag bestämde mig för att endast länka till den, så om du vill se ingredienslistan för schampot kan du klicka här

John Masters Schampon är inte direkt plånboksvänliga och det är knappast några schampon jag kommer att köpa för vardagligt bruk eftersom de helt enkelt är för dyra, men för vissa speciella tillfällen när jag vill lyxa till det lite kanske jag använder John Masters Schampo, för det är riktigt bra, det bästa naturliga schampo jag testat hittills i alla fall.

Detta schampo från John Masters är väldigt drygt, så det väger ju upp lite för det dyra priset, har en fyllig nästan lite seg konsistens och doftar gott men milt. Det rengör mitt långa hår riktigt bra och håret hålls rent länge. För att vara ett naturligt schampo tycker jag att det löddrar bra och håret känns väldigt mjukt, lent och utrett efter tvätt. Det enda negativa jag har att säga är att det känns som att schampot nästan rengör lite för bra ibland, så att hårstråna nästan känns lite torra.

+ Drygt, bra konsistens och doft. Gör håret mjukt, lent och utrett. Rengör bra.
Hårstråna känns lite torra efter tvätt.

Jag köpte mitt schampo på feelunique (alltid portofritt) för 20 € eller 212,80 kr (236 ml).

Betyget blir 4/5 möjliga
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar