fredag 29 juni 2012

Benecos Multi Effect Mascara


Benecos Multi-Effect Mascara Just Black:

INCI: Aqua, Alcohol*, Cera Alba*, Glycerin, Polyglyceryl-5 Laurate, Magnesium Aluminium Silicate, Acacia Senegal Gum, Polyglyceryl-3 Stearate, Cera Carnauba*, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Caprylate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, p-Anisic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil*, Sodium Hydroxide, Limonene, Tocopherol, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Citral, Linalool, CI 77499.
*ekologiskt odlad

Det här hade verkligen kunnat vara den perfekta mascaran om det inte vore för två saker, för bortsett från de två sakerna är mascaran riktigt bra.
Det sägs att den här mascaran skall ge både längd och volym och det gör den, fransarna blir verkligen superfina och får både mycket längd och volym. Borsten är bra och separerar fransarna riktigt bra samtidigt som de får rejält med svärta, man får också resultat snabbt.

Tyvärr så har den här en förmåga att kleta av sig under ögonbrynen och det här förvånade mig eftersom mina fransar inte är speciellt långa så jag brukar vanligtvis inte ha det här problemet, det går bättre om jag grundar med lite mineralfoundation under ögonbrynen men den kladdar ändå, kanske på grund av den ganska blöta konsistensen. Det andra minuset är att den svider lite i ögonen när man tvättar bort den, om man öppnar ögonen då vill säga, lite konstigt tycker jag eftersom den sägs vara hypoallergenisk. Den tvättas dock lätt bort med vanlig rengöring.

+ Ger superfina fransar med både längd och volym. Enkel att jobba med.
Kladdar av sig under ögonbrynen, svider lite i ögonen när den tvättas bort.

Finns att köpas på renskönhet för 84 kr och på hyvinvoinnin för 7,90 €, innehåller 8 ml.

Betyget blir 3,5/5 möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar