fredag 29 juni 2012

MondeBio


MondeBio är en fransk webshop (brittisk version finns också) som har ett väldigt brett sortiment av naturkosmetik till förmånliga priser. Förutom naturkosmetik har de också annat i sitt sortiment, som t.ex. ekologiska teer och kläder av ekologisk bomull.
De har som sagt ett väldigt brett utbud av naturkosmetika och de har många intressanta franska märken i sin webshop t.ex. Melvita, Pulpe de Vie, Born to Bio, Acorelle, Marilou Bio, Bcombio, Doux Me och många, många fler.


Speciellt sugen blev jag på duschtvålarna från Born to Bio som finns i många olika spännande dofter och som dessutom inte kostar mycket, 3,95 € för 300 ml.

MondeBio levererar till både Sverige och Finland. Portot går efter vikt och om man handlar för t.ex. 1 kg blir portot 9 € och från 1 kg upp till 5 kg blir portot 15 €. För beställning över 190 € är portot gratis.

För min del kan det nog hända att det blir en beställning från MondeBio, jag behöver fylla på med lite basvaror som handtvål, duschtvål, olja och lite annat som håller på att ta slut.

Är det någon som beställt härifrån tidigare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar