fredag 29 juni 2012

Logona Body wash

Logona Mediterran Body Wash:

INCI: Aqua (Water), Alcohol*, Coco Glucoside, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Sodium PCA, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Betaine, Mica, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract*, Phytic Acid, Citric Acid, Parfum (Essential Oils), Benzyl Salicylate, Linalool, CI 77891
*ekologiskt odlad

Logonas duschgel Mediterran med salvia och aprikos har en ganska annorlunda doft och jag har svårt att sätta fingret på vad den doftar av. Kanske lite som en blandning av blommor och frisk luft, jag gillar i alla fall doften som känns väldigt fräsch. Konsistensen är ganska tunn men duschtvålen löddrar bra i alla fall. Den känns skön på huden och rengör hyfsat bra. Direkt efter tvätt tycker jag dock att huden känns sträv och lite torr, men efter att huden torkat märks det inte av så mycket längre.
Det här är en helt okej duschtvål men antagligen ingen som jag kommer att köpa igen, överlag känns den ganska trist och intetsägande.

+ Doften, löddrar bra och känns skön på huden.
Känns ganska trist överlag, dirket efter tvätt känns huden sträv och lite torr.

Finns att köpas på bionaturel för 5,95 €, innehåll 200 ml.

Betyget blir 3,5/5 möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar