fredag 29 juni 2012

Hårvård från John Masters


Bland annat de här proverna följde med i min senaste beställning från naturisimo och jag tänkte skriva lite kort om mina upplevelser av dessa tre produkter.

Lavender & Avocado Intensive Conditioner - Håret känns verkligen jättemjukt efter att man använt den här och det blir också lättare att reda ut. Men även om håret känns väldigt mjukt så tycker jag att det fortfarande ser ganska torrt och glanslöst ut. Passar säkert bättre för dem som inte har lika torrt hår som mig.

Honey & Hibiscus Hair Reconstructor - En inpackning som gör håret väldigt mjukt och lätt att reda ut. Ger en del glans och håret ser friskt, tjockt och fylligt ut. Av dessa tre är det här min favorit.

Honey & Hibiscus Hair Reconstructing Shampoo - Det här schampot är ämnat för väldigt torrt hår. Lite konstigt tycker jag eftersom mitt hår blir ganska strävt efter tvätt, det känns som att det nästan rengör för bra, håret blir nästan lite torrt. Tillsammans med Hair Reconstructor funkar det däremot bättre.

Jag trodde nog att de här skulle vara bättre än de var, kanske det var på grund av mina höga förväntningar som jag blev lite besviken. Jag tror inte jag kommer att köpa någon av dessa i full-size.

John Masters hårvårdsprodukter finns att köpas på bl.a. naturisimo och softskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar