onsdag 27 juni 2012

Underbar ansiktsmask från RENNu tänkte jag recensera RENs Jiaogulan Revitalising Facial Mask. Jättebra ansiktsmask som verkligen lovar vad den håller!

På produktbeskrivningen kan man läsa följande:

En uppfriskande mask som återger trött och glåmig hy dess naturliga lyster. Den innehåller, jiaogulan, en stimulerande adaptogen, känd som odödlighetens ört i Kina. Tillsammans med naturliga aktiva ingredienser från ginseng och malakit (ett mineral) ökar den blodcirkulationen och snabbar därmed på leveransen av syre och näringsämnen till cellerna.

Masken känns väldigt skön på huden och man behöver inte lägga på något jättetjockt lager för att få effekt. Den skall vara kvar på huden i 10 - 15 minuter, efter den tiden märker man att huden sugit upp en del av fukten. Huden känns väldigt mjuk och återfuktad efteråt. Dagen efter att man använt masken så har även kinderna en härligt friskt rosa nyans, det ser ut som om att man just hade varit ute på en lång promenad. Den här masken är helt underbar enligt mig. Dock är den väl inte så värst billig men den är helt klart värd pengarna.

Priset ligger ungefär vid 355 kr, beroende på varifrån man köper den. Masken finns att köpas på b.la. eleven.

Betyget blir 5/5 möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar