fredag 10 januari 2014

Favoriter 2013: Smink

Listan för 2013 års sminkfavoriter kommer faktiskt att se nästan identisk ut som den från 2012. Jag har inte testat så mycket nytt på den fronten under förra året och det jag testat har inte blivit några storfavoriter.


Lily Lolo Mineralfoundation: En gammal goding som jag använt i flera år nu. Har testat andra mineralfoundations men kommer alltid tillbaks till Lily Lolos. Smälter in fint i huden och känns faktiskt lugnande för huden.


Lily Lolo Corrector Blush Away: Toppenbra mintgrön concealer/corrector som neutraliserar röda områden i ansiktet riktigt bra.


Lily Lolo Mineral Blusher Rosebud: Färgen ser lite konstig ut i burken men väl på kinderna ger den ett väldigt naturligt resultat. Mycket bra pigmentering och kinderna får en fräsch färg.


Lavera Double Black Mascara: Riktigt bra mascara som sitter hela dagen. Ger både längd, volym och fin svärta. Volymborsten, som är liten och tät, är den jag använder mest. Men genom att använda båda kan man bygga upp riktigt snygga fransar.


100% Pure Lip Glaze: De här läppstiften från 100% Pure är ruskigt bra. Ger fin färg till läpparna och kommer i en mängd olika färger. Dessutom innehåller de ingen ricinolja som jag är känslig för.

6 kommentarer:

 1. I love LL foundation! I've also been using it for years :) x

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad to hear you like it to, it really is the best! :)

   Radera
 2. Håller med på hudfronten också. Hittar man en favorit släpper man den inte så lätt. Visserligen kan det vara kul att testa nytt, men om man redan hittat en som är riktigt, riktigt bra, varför sätta pengar på något som kanske bara är skräp? :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt, även om det ibland blir att jag testar nytt då jag ofta tror att gräset är grönare på andra sidan. ;) Men sen finns det självklart grejer som är så bra att man inte vill testa annat.

   Radera
 3. Har hört så mycket bra om den mascaran :) Var har du köpt den? Vilka lip glaze är det på bilden? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mascaran har jag köpt från bionaturel, finns säkert på svenska nätbutiker också men det blir billigast från bionaturel. :)
   På bilden med Lip Glazen är Strawberry till vänster och Fruit Punch till höger.

   Radera