fredag 31 januari 2014

Duschtvål från Deep Steep


Deep Steep Body Wash Grapefruit & Bergamot:

Ingredienser: Organic aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, infusion of organic herbs; citrus grandis (grapefruit) extract, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit extract, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, coco glucoside, aroma (organic and wildcrafted essential oil blend), glycerin (vegan), caprylic acid (coconut fatty acid), organic butyrospermum parkii (shea) butter, tocopherol (vitamin E) natural, panthenol (vitamin B5), organic theobroma cacao (cocoa) seed butter, potassium sorbate, citric acid.

Weledas duschtvålar har varit mina favoriter väldigt länge, men ibland är det kul att testa lite nya grejer. Deep Steeps kändes som ett säkert kort då jag läst mycket bra om dem, och jag blev inte besviken.

Jag har testat två olika dofter; Tangerine & Melon samt Grapefruit & Bergamot som är på bilden. Jag gillar doften på båda två, men min favorit har blivit Grapefruit & Bergamot. Doftar sött och syrligt av citrusfrukt och det känns som en väldigt fräsch doft. Konsistensen är gelaktig och på huden löddrar duschtvålen bra. Huden känns ren efteråt, men inte torr.
Det är en riktigt trevlig duschtvål, men jag föredrar som jag tidigare skrivit duschtvålar som är lite av det krämigare slaget. Om man jämför med Weledas så gillar jag dofterna snäppet bättre på Deep Steeps duschtvålar, men konsistensen på Weledas mer. Men som gelduschtvål kan jag inte komma på något negativt att säga om denna.

+ Doftar gott, löddrar bra och rengör bra men torkar inte ut.
Inget.

Finns att köpas på iHerb för $6.11, innehåller 237 ml.

Betyget blir 5/5 möjliga.

5 kommentarer:

 1. Åh visst är de underbara? :) Nu blev jag ännu mera nyfiken på Grapefruit Bergamot. Den har varit slut varje gång jag ska till att beställa. Jag har testat Melon Tangerine och nu Honeydew Spearmint som är väldigt fräsch. Såg att iHerb fått in fler dofter nu - Passion Fruit Guava och bodylotion med doften Brown Sugar Vanilla. Låter fantastiska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är verkligen härliga! :) Jag såg också att de kommit ut med nya dofter, båda två låter riktigt lovande. Såg också att de gett ut schampon som ser väldigt intressanta ut, de har fått mycket bra recensioner också så det kanske vore något att testa. :)

   Radera
 2. Deep Steeps duschcremer är mina favoriter.
  Prisvärda, löddrar trevligt och gör rent bra.
  Favoritdoft Melon-tangerine.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi verkar vara många som gillar deras duschtvålar! :) Melon & Tangerine gillar jag också!

   Radera
 3. Inget emot att köpa "grön" makeup, 2nd hand, och vara snäll mot naturen? Dessutom säkert och direkt hem i brevlådan via Tradera? Se länken nedan. (Obs, finns lite konventionella märken i bunten.)
  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1781590

  MVH
  Jen

  SvaraRadera