söndag 5 januari 2014

Favoriter 2013: Kroppsvård

Då har det blivit dags att sammanfatta det gångna året med favoritlistor. Alltid lika kul att titta tillbaka och se vad man gillat mest under året som gått, samt att läsa om vilka favoriter andra bloggare fått. Jag tänkte göra som föregående år och utnämna favoriter för kroppen, ansiktet, håret samt smink. Är osäker på om det blir någon största besvikelse lista i år, då jag faktiskt inte stött på så många jättedåliga produkter.
Först ut är i alla fall favoriterna för kroppen 2013.


Deep Steep Foaming Hand Wash: Underbar handtvål för mina eksembenägna händer. Rengör förträffligt bra samtidigt som den inte torkar ut det minsta. Doftar dessutom jättegott. 


Weleda Creamy Body Wash: Jag har fortfarande inte hittat en duschtvål som kan slå Weledas. Underbara på alla sätt och vis. Härligt krämiga och doftar väldigt gott!


i+m Parfymfri Body Lotion: Även denna är jättebra för den känsliga huden på mina händer. Är parfymfri men doftar ändå gott av vanilj på grund av vaniljextraktet. Irriterar inte huden och återfuktar väldigt bra.


Rent Oraffinerat Shea Smör: Ifråga om multi-produkt så finns det inget som är så bra som shea smöret. Mina torra hälar blir som nya med detta och det är även jättebra på torrhetseksem. Otroligt bra för torra partier!

2 kommentarer:

  1. I +m naturkosmetik kan jag tänka mig är bra för kroppen. Jag borde nog testa den jag att ku testad deras intensive kräm för ansiktet förra vintern och den är också väldigt mil och trevlig, väldigt bra för min torra hud. Det jag inte gillade är att huden ser tråkig ut om man bara använder den och misstänker att den täpper till porerna också lite. Men funkade bra att ta till ibland när den var speciellt torr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har inte testat några av deras parfymfria produkter för ansiktet, men både handkrämen och body lotionen tycker jag är riktigt bra. Trist att deras ansiktskräm täpper till porerna, det är ju inget man direkt vill att en kräm för ansiktet skall göra.

      Radera