söndag 17 mars 2013

Första beställningen från iHerb


Jag har länge tänkt beställa från iHerb och för ett par veckor sedan la jag in min första beställning därifrån. Det är så många bloggare som skrivit gott om iHerb och det stora utbudet och de billiga priserna har också lockat. Paketet anlände i fredags, 15 arbetsdagar tog det på sig att komma fram, helt okej tid om man tänker på att det kommer ända från Usa.

Tyvärr så var paketet i riktigt dåligt skick då det kom fram, Deep Steep Refill flaskan med handtvål var tom och innehöll inte en droppe tvål eftersom allt åkt ut i paketet. Därför hade också teet som jag beställt blivit helt förstört eftersom det var marinerat i tvål. De andra produkterna var intakta även om förpackningarna såg riktigt medfarna ut. Jag förstår inte hur posten har lyckats med konsten att få fram paketet i ett så fint skick... Ser ut som det blivit riktigt ordentligt mosat. Känns väldigt surt att behöva betala för en tom tvålflaska och ett totalförstört tepaket, men vad finns det att göra? Har mailat iHerb även om det inte direkt är deras fel.

Har någon annan råkat ut för något liknande? 

7 kommentarer:

 1. Så dumt! Jegopplever at flasker fra Deep Steep med tvål/body wash osv. har veldig lett for å åpne seg. Min bubble bath hadde lekket litt i pakken, selv om pakken ikke var most eller ødelagt på noen måte.

  SvaraRadera
 2. Men vad tråkigt! :( Jag har beställt två gånger och båda gångerna var paketet hur fint som helst. Jag hoppas att iHerb har överseende och skickar nytt. Alt att du får reklamera till Posten? Vet inte riktigt hur det fungerar.

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt med sakerna. Jag har beställt flera gånger och inga problem någon gång. Någon gång tog det väldigt lång tid fr paketet att komma fram. Nästan fyra veckor tror jag, men alla de andra gångerna ca två veckor och inga skador alls på sakerna. Jag har till och med beställt glas.

  SvaraRadera
 4. Samma sak hände mig, fast med en hårsprayflaska! Jag gick in på deras kundtjänst-chatt och berättade vad som hade hänt. Fick jättetrevligt bemötande och pengarna jag hade lagt på hårsprayen tillbaka! :) Alla andra gånger jag har beställt därifrån så har det gått finfint, så bli inte avskräckt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att de flesta av er fått hem paketen i bra skick. :) Jag mailade iHerb om saken och de gav pengarna tillbaka för tvålen och teet. Blir nog fler beställningar från iHerb för min del, tror också att det här bara var en engångshändelse.

   Radera
 5. vad snällt att dem ersatte dig :) tråkigt bara att det vsar så förstört. ser att du beställt produkter från Deep step. hur är deras produkter? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycker också att det var väldigt snällt av dem, verkligen bra service!
   Jag har testat Deep Steeps handtvål och duschtvål hittills och jag gillar båda två, tycker framförallt att de rengör väldigt skonsamt utan att torka ut det minsta. Tänkte faktiskt recensera handtvålen i den här veckan. :)

   Radera