torsdag 7 mars 2013

Coconut Dream Natural Deodorant


Coconut Dream Natural Deodorant Strawberry:

Ingredienser: Extra Virgin Kokosolja, Bikarbonat, Ekologiskt Arrowroot Pulver och Ekologisk Jordgubbsolja.

Det här är en deo som doftar otroligt gott, jag skulle kunna tänka mig att ha en parfym i samma doft eftersom jag gillar den så mycket. Doften påminner lite om jordgubbe men jag skulle mera säga att den doftar lite som sockervadd, men jag är å andra sidan väldigt dålig på att beskriva dofter. Hur som helst så doftar den väldigt sött och gott.


Jag svettas väldigt mycket men den här deon har klarat av att hålla mig luktfri hela tiden, konsistensen är fast men den smälter när man för ut den i armhålan. Irriterar inte min hud och man behöver inte vara orolig att den skall blöta ner kläder eftersom den i princip är torr meddetsamma efter att man applicerat den. Kan inte komma på något negativt alls faktiskt att säga om den här deon. Sammanfattningsvis en riktigt bra deo som gör vad den ska!

+ Håller svettlukt borta, doftar gott.
Inget.

Finns att köpas på Body Bazar för 129 kr, ca. 15 €, innehåller 60 ml.

Betyget blir 5/5 möjliga.

7 kommentarer:

 1. Vad bra att den funkar för dig! :-)
  Det verkar vara så individuellt det där. Vad som funkar för en funkar inte för en annan. Konstigt ändå, man tycker inte det borde vara så med deo? Jag testade samma deo men med Jasmindoft för länge sedan och svettades igenom den på ett par timmar. :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad konstigt att den inte alls funkade för dig, som du säger tycker man ju att det inte borde vara så stor skillnad på just deodoranter.
   Menar du när du skriver svettas igenom att den inte höll dig torr eller att den inte höll lukt borta?

   Jag svettas väldigt mycket och inte ens onaturliga deos som utlovat 48 timmars skydd har hållit mig torr och det gjorde inte den här heller, så det är inget jag förväntar mig att en deo skall göra för mig. Men däremot så håller den borta svettlukt väldigt effektivt och då är jag nöjd och glad. :)

   Radera
 2. Jag svettas inte så mycket att jag blir blöt så en deo behöver inte hålla mig torr utan jag är mer bekymrad för att lukta illa. När det gäller Coconut Dream så börjar jag "stinka" efter ca 6 timmar. Kollade mina anteckningar. ;-)

  SvaraRadera
 3. Å vad kul med dessa deo´s :-) har en favorit men det tog några olika märken för att hitta dit. :) men kanske måste prova denna när min tar slut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den här är riktigt bra tycker jag, helt klart värd att testa! Nu blir jag nyfiken, vilken är din favoritdeo? :)

   Radera
 4. Jag älskar också Coconut dream, den håller mig helt luktfri! Men nu verkar den inte säljas längre - är det nån som vet varför?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har funderat över samma sak också, väldigt synd om de slutat med den då den är så pass bra!

   Radera