torsdag 26 juli 2012

Acquarella: Bikini


Nu har jag testat att lacka naglarna med Acquarellas Bikini och resultatet ser ni på de här bilderna. Båda bilderna är tagna utomhus med två lager lack, den översta på morgonen efter att jag lackat naglarna förgående kväll och den undre senare samma dag på kvällen. Måste säga att jag gillar Bikini väldigt mycket, på produktbilderna ser det ganska beigeaktigt ut men i verkligheten är det en väldigt fin halvtransparent persikofärgad nyans med lite inslag av rosa.


På den här bilden har jag alltså haft på mig lacket en hel dag och måste säga att det klarat sig väldigt bra, förutom att det flagat lite ut i toppen på pekfingret. Då kan jag ändå tillägga att jag sommarjobbar på ett ställe där händerna är väldigt utsatta, så ifråga om hållbarhet får Acquarellas lack klart godkänt.Tyckte också att lacket var lätt att måla med och resultatet blev väldigt fint och glansigt.

11 kommentarer:

 1. Hej! Vad fint det blev! Roligt att se resultatet, jag har själv beställt nagellack från Acquarella i färgen Cameo från min favoritbutik softskin.se

  Men jag är såååååå nyfiken på din favorit nagellack från Scotch Naturals :)

  Kramiz
  Kasia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cameo ser jättefin ut! :) Tycker den påminner om Scotch Naturals Highland Fling på bilden, du måste berätta hur den var sen efter att du testat! Kram!

   Radera
 2. Vilken fin nyans det blev! Vad roligt att höra om att de håller bra! :) JAg är sugen på den här och den som heter Bliss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker hållbarheten är bra, ungefär som hållbarheten är på Scotch Naturals lack med den gamla formulan. :)

   Radera
 3. Sjukt snyggt och somrigt! Vill ha! :) Tyvärr har jag det tråkiga problemet att mina händer nästan aldrig får någon färg alls - kan vara brun i övrigt med bleka händer. Inte så snyggt med persika då >.< Fint på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen har jag inte heller så bruna händer, de ser lite brunare ut på bild än de är i verkligheten. Tror nog att lacket skulle vara snyggt på bleka händer också!
   Jättetrevlig blogg du har förresten! :)

   Radera
  2. Jo, kanske är det tillräckligt mörkt för det..
   Tack, vad kul att du tycker det! :) Det liksom bara blev en blogg, i och med att jag läser så mycket gröna skönhetsbloggar. "Jag vill också vara med!" Haha, men det är verkligen härligt att få läsa och dela erfarenheter med andra som har samma passion. Det går tyvärr väldigt trögt att övertyga vännerna på hemmaplan om att grönt är bäst!

   Radera
 4. Vad fint det blev och som Maria Helena säg så är det jättefint med dina solbruna händer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Gillar också färgen väldigt mycket!

   Radera
 5. Hi! I liked your blog, it looks interesting! I offer you my sincere friendship!=)
  Please, follow me on Bloglovin, if you will like my blog: Kisses From Europe
  I will follow you via Bloglovin;) Let's support each other! ^^
  Love&kiss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi and thank you! :) You have a relly nice blog too!

   Radera