tisdag 19 februari 2013

Favoriter 2012: Hårvård


Kokosolja som balsam: Jag tar en liten klutt och drar ut det i topparna och ställen där håret är speciellt torrt före jag tvättar håret. Håret blir rent, mjukt och mer sammansatt.


John Masters Organics Hair Pomade (2): En jättebra leave-in produkt för torrt hår som lätt blir frissigt. Gör håret mjukt och dämpar frissighet riktigt bra, ger dessutom en del glans.

4 kommentarer:

 1. Jag testade kokosolja i håret för länge seda. Har för mig att det fungerade ganska bra på mig också som balsam. Just nu har jag fastnat för arganolja i håret.:-) Jag har det inte istället för balsam men funderar på och testa om det också fungerar. Jag tycker att Arganoljan känns väldigt lätt i håret och inte tynger ned så mycket och behöver inte sköljas ur. Håret blir glansigt och det går att få fram lockarna lättare också. Lite teknik med det, men jag ska skriva om det när jag får kläm på det ordentligt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nu blev jag jättesugen på att testa arganolja i håret! Låter toppen att den tar fram lockar i håret också, mitt hår har blivit mindre och mindre lockigt med åren så jag använder gärna produkter som tar fram självfallet.
   Ser framemot att läsa ditt inlägg om arganolja! :)

   Radera
 2. Kokosolja som balsam kanske man skulle testa? Har funderat på balsammetoden rätt länge nu, utan att det egentligen hänt något. Får lov att använda slut på Rosenseriens sjukt dryga proteinschampo innan jag funderar vidare på ev. BM. Kokosolja måste jag däremot testa. Funkar det inte på håret så funkar det ju i alla fall ypperligt inom hudvård. ;)

  SvaraRadera