söndag 13 januari 2013

Favoriter 2012: Smink


Lily Lolo Mineral Foundation: Jag har haft ett till och från förhållande med Lily Lolos foundation, den har inte alltid varit min favoritfoundation men jag har till slut kommit fram till att av alla de foundations jag testat är Lily Lolos ändå den bästa. Därför att den är den enda mineralfoundation jag testat som smälter in i huden och som lugnar min hud, den har inte den bästa täckningen av de foundations jag testat men den ger ändå det bästa och mest naturliga resultatet.


Lily Lolo Corrector Blush Away: Den här mintgröna mineralkorrektorn funkar jättebra till att neutralisera röda områden på huden, finnar och akneärr blir mycket mindre synliga och man behöver inte ta lika mycket foundation för att få dem täckta.


Lavera Double Black Mascara:  En mascara som har riktigt bra hållbarhet och som ger snygga fransar med både längd och volym, den separerar dessutom fransarna väldigt bra.


100% Pure Lip Glaze (2): Eftersom jag inte tål ricinolja på läpparna är dessa guld värda för mig eftersom det finns väldigt få läppstift/läppglans utan just ricinolja. De är dessutom enkla att applicera, doftar gott och ger väldigt fin färg till läpparna. En solklar favorit!

4 kommentarer:

 1. Ang Lily Lolos foundation så har jag samma tankar som dig. Jag tänkte bara fråga om du anser att den fungerar bättre att applicera med Lily lolos egna borste eller om det inte spelar någon roll?
  Jag har en från Ecotools men tycker inte alltid att den är så bra att applicera med, den får liksom inte foundationen att smälta in med huden ordentligt.
  Mvh Alexandra - ecosmart.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet faktiskt inte, har bara använt den med Lily Lolos borste så jag har inget att jämföra med.
   Jag har en kabuki från Idun minerals också men jag har inte testat den till Lily Lolos foundation, av de två borstarna gillar jag Lily Lolos bättre eftersom den är större. :)

   Radera
 2. Vilka nyanser är det på 100% Pures läppstift på bilden? Älskar också dessa läppstift! :]

  SvaraRadera
  Svar
  1. Strawberry till vänster och Fruit Punch till höger, i det här inlägget (http://naturalbeautytalk.blogspot.fi/2012/06/fruit-punch-och-strawberry.html) har jag swatchat dem så där syns nyanserna bättre. :)

   Radera