torsdag 3 januari 2013

Favoriter 2012: Kroppsvård


Weleda Creamy Body Wash (3)*: För tredje året i rad utnämner jag Weledas härligt krämiga duschtvålar till favorit eftersom de rengör bra utan att torka ut det minsta. Det här året tänkte jag försöka testa lite mer nya duschtvålar och inte alltid köpa Weledas, men de kommer att ha mycket att leva upp till om man jämför med Weledas.


Dr. Bronner's Magic Soaps: Väldigt dryg tvål med ett rikligt och krämigt lödder, rengör händerna effektivt och finns i flera olika dofter. En av få tvålar som mitt handeksem inte irriteras det minsta av.


Shea Smör: Är verkligen en fantastisk multi-produkt. Funkar superbra till torra partier på huden, har hjälpt mig med både mina riktigt torra hälar och torrhetseksem. Jag gillar också den nötiga doften som shea smöret har naturligt.


i+m Freestyle Handkräm: Gissa om jag blev förvånad när jag upptäckte hur gott den här parfymfria handkrämen doftar av vanilj. Den godast doftande handkräm jag någonsin använt och den är samtidigt mild mot händerna och återfuktar bra.

* antal år en produkt utnämnts till favorit av mig

6 kommentarer:

 1. Dr Bronner gillar jag med. Mest nyfiken på handkrämen nu. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja handkrämen är väldigt härlig. :)

   Radera
 2. Håller med om att Weledas duschkrämer gör att andra kroppsrengöringar har mycket att leva upp till, men jag ska testa kroppsrengöring i från Dr Hauschka som iallagfall Dr Hauschka terapeuten Ellinor "säger" ska vara ännnu mildare än Weledas.

  Nyfiken på handkrämen jag med, har använt den pafymfria rengöringen i samma serien och älskade den härliga vaniljdoften av den, ska nog testa den parfymfria bodylotionen också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spänannde att höra om Hauschkas rengöringar, kanske jag också måste testa deras, skall försöka testa lite fler nya duschtvålar det här året och se om någon kan utmana Weledas.

   Vaniljdoften är verkligen underbar, har testat body lotionen också och den luktar också väldigt gott av vanilj. :)

   Radera
 3. Men hur bra är egentligen Weleda? Jag är alltid lite skeptisk till produkter som säljs på Kicks, bara det gör att jag börjar tänka greenwashing osv... Men dom kanske är värda att prova?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Weledas produkter är helt rena och innehåller inga konstigheter alls, så du kan köpa deras produkter med gott samvete. :)

   Radera