måndag 13 augusti 2012

Ny lermask från Akamuti


Skrev ju för ett tag sedan om ett par lermasker som jag var nyfiken på och efter mycket övervägande föll valet till slut på Akamutis Neem Mineral Mask. Den innehåller grön lera, neem pulver och amla pulver.
Grön lera är en väldigt djuprengörande lera som passar de med oren och fet hud, neem pulvret sägs både ha bakterie- och svampbekämpande egenskaper och amla pulvret ska bl.a. ha bra exfolierande egenskaper eftersom det innehåller höga halter av askorbinsyra, som avlägsnar döda hudceller från hudens yttersta lager.


Tänkte lägga den här masken regelbundet en gång i veckan så att jag kan se om den har någon effekt också i längden, skall bli kul att se hur den funkar. Har märkt att min hud verkar må bra av djuprengörande lermasker bara jag håller masken fuktig under tiden så det är något som jag skall försöka få in i min hudvårdsrutin. Jag köpte masken här för £6.95.

Någon som testat?

2 kommentarer:

 1. Jag har inte testat sen men är nyfiken på densamma och jag ser fram emot att höra om dina erfarenheter. Hoppas du blir nöjd :-)
  Hanna Li

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas också att den inte skall göra mig besviken! Har bara använt den en gång ännu och då fick jag inte riktigt till rätta konsistensen, men den kändes bra den gången i alla fall. :)

   Radera