tisdag 21 augusti 2012

En andra chans


Nu är det andra gången jag köper hem Dr.Hauschkas Rengöringskräm. Förra gången jag köpte den var i augusti förra året då jag hittade den på en rea. Då testade jag den i ungefär två veckor vartefter jag slutade använda den och istället gav den vidare, eftersom jag inte tyckte att den gjorde så mycket för min hud.

Nu har jag i alla fall köpt hem en tub igen, även om jag inte blev så förtjust i den förra gången vill jag testa den igen eftersom det är så många som skriver väldigt gott om den. Just för problemhud verkar den vara speciellt bra och som ni säkert vet vid det här laget har jag en bråkig aknehud. Tror också att jag inte använde den tillräckligt länge förra hösten för att se resultat så nu skall det bli flitigare användning, återkommer med utlåtande när jag testat den tillräckligt länge.

8 kommentarer:

 1. Just med dr haushka tror jag egentligen att du dkulle prova hela konceptet ett tag, produkterna kompletterar ju varann!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har funderat på att jag kanske borde göra det, har börjat använda deras ansiktsolja igen och har också tänkt köpa ansiktsvattnet när mitt nuvarande tar slut så lite mer Hauschka försöker jag få in i min hudvårdsrutin! :)
   Skulle kunna tänka mig att köra hela konceptet om det inte vore för rengöringsmjölken som jag inte riktigt känner mig så sugen på att testa, tycker mig ha läst på flera ställen att den inte är någon hejare på att ta bort smink.

   Radera
 2. Ska bli intressant att höra vad du tycker. Har också en tub jag liksom kommit av mig med. Tycker det var lite för meckigt tror jag..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minns också att jag tyckte att den var ganska krånglig att använda förra gången jag testade, men om den funkar kanske det kan vara värt det. :)

   Radera
 3. Älskade den, efter att ha köpt provförpackningen där en liten tub ingår. Köpte en normalstor när den var slut och stod plötsligt inte ut med lukten ens!

  Fast nu funkar vi ihop igen. :)
  Bra peeling för känslig hy, ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att du gillar den! :) Håller med om att doften är lite mysko!

   Radera
 4. Håller med Mitte att den är lite meckig.
  Men jag tycker den är trevlig om än lite odryg.
  Jag gillar den på morgonen eftersom man inte kan ta bort smink med den så köper den lite då och då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi verkar vara flera som tycker att den är lite krånglig att använda. ;)

   Radera