söndag 25 maj 2014

Jason Naturals Tandkräm


Jason Naturals Powersmile och Sea Fresh Tandkräm:

INCI (powersmile): Calcium carbonate, aqua (water), glycerin, sodium cocoyl glutamate, mentha piperita (peppermint) oil, carrageenan, aloe barbadensis leaf gel*, bambusa arundinacea stem powder, carum petroselinum (parsley) extract, citrus grandis (grapefruit) seed extract, perilla ocymoides seed extract, stevia rebaudiana extract, silica, sodium bicarbonate. *Certified Organic Ingredient

Dessa två tandkrämer från Jason Naturals är jag riktigt nöjd med. Min favorit har ändå blivit Powersmile med pepparmintssmak som skall hålla plack borta och göra tänderna vita. Sea Fresh har smak av spearmint och skall stärka tandköttet och hålla plack borta. Även om Sea Fresh också är helt okej gillar jag Powersmile bättre eftersom man får en fräschare eftersmak i munnen av den, som dessutom sitter i längre.

Dessa tandkrämer är väldigt dryga och man behöver endast en liten klutt vid varje borstning. De löddrar dessutom lika mycket som en konventionell tandkräm och tänderna känns rena och hala efteråt. En annan grej som gör att jag gillar Powersmile bättre är också på grund av att jag tycker den löddrar aningens mer än Sea Fresh.

+ Gör tänderna rena och löddrar mycket.
Sea Fresh kunde gärna ge en eftersmak som varar längre. 

Finns att köpas på iHerb för $5.36, innehåller 170 g.

Betyget blir 5/5 för Powersmile och 4,5/5 för Sea Fresh.

6 kommentarer:

 1. Tycker du att Powersmile faktisk gör tänderna vitare? :) Jag har inte testat nån naturlig tandkräm än och denna verkade spännande! :) Jag har åxå en blogg i samma genre som du :) http://sannakarlin.com/blog

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte funderat på om tandkrämen faktiskt gör tänderna vitare, någon stor förändring tycker jag mig i alla fall inte ha märkt av. Men kanske att den ändå kan ge vitare tänder i längden.

   Riktigt fin blogg du har, vad roligt att du gör videor också! :)

   Radera
 2. Jag tycker också om powersmile än sea fresh :) Man känner sig verkligen fräsch i munnen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Powersmile är verkligen toppen! :)

   Radera
 3. Vad är skillnaden från "vanlig" tandkräm? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De innehåller bland annat inte flour :)

   Radera