fredag 17 oktober 2014

Nyfiken på dessa

Sedan jag bloggade sist har det hunnit komma ut en hel del naturliga skönhetsnyheter. Jag har faktiskt inte testat så mycket nytt på sistone, dels på grund av att jag inte vill lägga pengar på osäkra kort men också för att jag inte vill testa så mycket nytt till t.ex. ansiktet för att inte irritera huden. Men dessa har jag ändå blivit väldigt nyfiken på.


Det australiensiska märket MooGoo har kommit ut med en linje naturligt smink som heter Dusty Girls. Det jag är mest nyfiken på i sortimentet är deras Tinted Earth Cream. Det är en färgad kräm i stil med en BB kräm, men den innehåller ingredienser som är speciellt anpassade för hy med akne. Låter hur bra som helst tycker jag som har känslig aknehud.
De levererar inte ännu till Finland eller Sverige men någon gång i början av nästa år skall de tydligen börja göra det. Då är nog chansen stor att jag klickar hem denna.En annan produkt i samma kategori jag är nyfiken på är Nvey Ecos BB kräm. Jag tycker man hört så mycket gott om Nvey Eco men jag har aldrig testat annat än prov av deras smink. Orsaken till att jag är nyfiken på den här BB krämen är att det känns som en BB kräm som också skulle kunna passa en aknehud.


Deep Steep har för inte så länge sen kommit ut med hårvårdsprodukter. Jag gillar ju deras duschtvålar och handtvålar väldigt mycket så det är klart att man blir nyfiken på deras schampo och balsam då. De finns för en mängd olika hårtyper och om de håller samma klass som duschtvålarna kan de vara riktigt bra.

Några grejer du är extra nyfiken på för tillfället?

6 kommentarer:

 1. Hej! Vad roligt att se inlägg från dig igen! Hälsningar Hanna Li

  SvaraRadera
 2. Har verkligen saknat dina inlägg! :)

  Är så himla sugen på BB-krämen från Nvey ECO. De gör helt underbara Foundations så den hör produkten är nog inget undantag! :)

  Älskar ju också Deep Steeps kroppsprodukter så blir ju lite sugen på deras hårprodukter nu ju... Vilken doft från DS gillar du mest? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra att du gillar deras foundation, har hört så mycket gott om dem så man tycker ju att den här BB krämen bara måste vara bra. :)

   Den doft jag hittills gillat mest från Deep Steep är Grapefruit & Bergamot, tycker den är så fräsch och härlig. :)

   Radera
 3. Också nyfiken på Tinted earth cream, får ju alltid dålig hy av solkrämer, så den här borde ju kunna funka om den håller vad den lovar!
  Ser fram emot att höra vad du tycker om den i fall du skaffar den när den går att få tag på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycker också det låter väldigt lovande. :)

   Radera