måndag 29 april 2013

Vinn valfri Konjac Sponge


Nu har det blivit dags för en tävling! Den här gången är det Swedish Beauty Factory som ger två av er möjligheten att vinna varsin valfri konjac sponge. För att delta i tävlingen gäller följande:

1. Gå in och gilla Swedish Beauty Factory på facebook. För er som inte har facebook går det också bra att gå in och anmäla er till Swedish Beauty Factorys nyhetsbrev för att delta (vilket man kan göra nere i vänstra hörnet).

2. Sen är det bara att välja vilken konjac sponge ni vill vinna och skriva det i kommentarsfältet.

Tävlingen är uppe i en vecka vilket betyder att sista tävlingsdag är måndag 6.5. Efter att tävlingen avslutats publicerar jag de två vinnarna här på bloggen och sen är det upp till vinnarna själva att kontakta mig via e-post.

Lycka till!

10 kommentarer:

 1. Vill först säga tack för en bra tävling! Länge tänkt att skaffa mig en konjac sponge, och tänkt testa ut den i sommar när man bor på landet.

  Har gillat och prenumererar på deras nyhetsbrev sedan tidigare.
  Och svampen med den gröna leran skulle passa min hudtyp bäst.

  SvaraRadera
 2. Vilken bra tävling! Jag gillat dem sen tidigare. Om jag har turen att vinna så skulle jag vilja ha French Green Clay Konjac Sponge Puff :-)
  /Linda H

  SvaraRadera
 3. Gillar nu Swedish beauty factory på Facebook.

  Vilken passande tävling, jag har funderat ett tag på att prova en konjac sponge. Skulle jag vinna vill jag gärna få hem en French Green Clay Konjac Sponge Puff. :)

  /Alexandra

  SvaraRadera
 4. Kul tävling!
  Jag gillar redan på facebook sen tidigare. Om jag vinner skulle jag gärna vilja vinna French Red Clay Face & Body Sponge Puff.

  SvaraRadera
 5. Kul med tävling! :) Jag gillar redan SWB på FB och jag skulle vilja testa 100% Pure Konjac 6 Wave Body Sponge för kroppen (den för normal hud).

  SvaraRadera
 6. Gillar facebooksidan. Jag skulle vara sugen att prova den som heter French Green Clay 6 Wave Konjac Body Sponge. Har sedan tidigare den svarta som jag tycker mycket bra om. Men använder den bara för ansiktet, så en för kroppen vore perfekt.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar dem sedan tidigare på Facebook. Har saknat min Konjacsvamp sedan jag slängde den, så jag skulle gärna se att en ny hamnade hemma hos mig. "French Green Clay - Body" låter spännande! Roligt med en utlottning! :)

  SvaraRadera
 8. Jag är med och tävlar :) Är prenumerant på nyhetsbrevet och önskar mig denna:
  French Green Clay 6 Wave Konjac Body Sponge

  SvaraRadera
 9. Nu har jag gillat dem på facebook. Vilket bra pris att vinna en konjac sponge!
  Jag skulle vilja ha en French Pink Clay Face & Body Sponge Puff om jag vann :)

  SvaraRadera
 10. Deltar gärna i tävligen! Om turen är med mig önskar jag mig den naturella varianten för ansiktet. Jag prenumererar på nyhetsbrevet sedan tidigare.

  SvaraRadera