söndag 14 oktober 2012

Mera Dr.Hauschka


Har mer och mer börjat övergå till att bara använda Dr.Hauschka produkter till ansiktet sedan jag slutade med Sukís. Rengöringskrämen skrev jag tidigare om att jag tänkte ge ett nytt försök och ansiktsoljan är en gammal favorit. Det är bara ansiktsvattnet som är en ny bekantskap. Har också slutat använda produkter under natten och sprejar istället bara på lite ansiktsvatten efter att jag rengjort huden med rengöringskrämen, hittills verkar det som att huden gillar det.
Är också väldigt sugen på att testa Dr.Hauschkas Rhythmic Night Conditioner men priset tar emot lite. Någon som testat och vet om de är bra?


När jag köpte ansiktsvattnet fick jag med dessa testers av ansiktsmasker från Hauschka. Tänkte berätta lite vad jag tyckte om det lilla jag testat av dem.

Rejuvenating Mask känns väldigt återfuktande för huden och det märks att huden suger åt sig av fukten, men annars vet jag inte om jag märkt några effekter utöver det vanliga. Kanske det här är en produkt som borde användas regelbundet för att få riktigt fina resultat?

Cleansing Clay Mask blev tyvärr lite av en besvikelse. Båda de gånger jag testat den har jag upplevt att den inte alls varit så djuprengörande som jag önskat, ett plus får den dock för att den är så pass mild att huden nästan känns lite återfuktad efter att man använt den. Kan tänka mig att den här passar de med en hud som inte är i lika stort behov av en djuprengöring som min är, då föredrar jag hellre Akamutis lermask.

8 kommentarer:

 1. Jag brukar inte gilla doften på märkets produkter, blir lite illamående när det doftar för starkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå att många inte gillar deras dofter, Dr.Hauschka kanske borde se över sina doftsättningar lite och ändra dem så att de blir mildare.

   Radera
 2. Kan du inte skriva en längre recension på ansiktsvattnet? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer att skriva en recension om det lite längre fram, så håll ut. :)

   Radera
 3. Jag har testat ampullerna för natt, men bara under någon vecka. Det torkar ut alldeles för kraftigt för min hud ska klara av det. Bara ansiktsvatten är inte att tänka på för min del. ;-)
  Men man har ju olika hud så det är ju bra att det funkar för dig med bara ansiktsvatten. Har hört fler som gillar det.:-)

  Rejuvinating masken återfuktar inte min hud särskilt mycket heller utan torkar ut den med om jag inte har en kräm efteråt. Men i övrigt milda och trevliga produkter!:-) Har man jättetorr hud som jag så rekomenderar de att man använder t.ex. en mask istället på kvällen, men det blir ju dyrt och räcker inte för min del heller. Deras fuktighetsmask skulle nog kunna vara ett alternativ om jag skulle tåla den vilket jag inte gör på grund av att den innehåller lanolin. Men jag gillar både ansiktsvattnet och ansiktskrämen!:-)

  Jag har liksom Ninni också problem med flera av deras dofter som är för starka, men jag tycker att många hudvårdsprodukter för ansiktet är mildare i doften och går bra. Det jag har problem med är kroppsvården som lotionen, handkrämerna och deras smink t.ex. foundation .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lät inte så trevligt om ampullerna kändes uttorkande, men kanske att det kunde passa min hud som är lite oljigare i alla fall, är så nyfiken på dem. :)

   Håller med om att Hauschkas dofter kunde vara lite mildare, något i stil med vanilj skulle inte vara helt fel ;)

   Radera
 4. Jag har bara testat en ampull en natt och i jämfört med ansiktsvattnen så upplevde jag att den var mer återfuktande.
  Skulle gärna vilja köra en sådan kur men priset tar emot för mycket :(
  Sen tycker jag inte om att det är just ampuller (varför kunde det inte vara en sprayflaska liksom?!?)som man kan skära sig på och är lätta att spilla ur så att man inte kan använda allt i ansiktet.

  Lermasken ska ju passa alla hudtyper, så de har väl haft med det i beräkningen och därför inte gjort den för starkt rengörande kan jag tänka mig!
  Jag gillar den dock, fast jag kör lika väl med rassullera eftersom det är minst lika bra men mycket billigare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att du gillade dem! Tycker också att det vore mer praktiskt om de kom i sprayflaska, skärsår i händerna är ju inte direkt något som är trevligt.

   Förstår att många gillar lermasken, den kändes ju väldigt mild och inte det minsta uttorkande men samtidigt lite för klen för min hud.

   Radera